2019-10-27 09:45:32• hírek • Bajnai Botond

Több mint 400 szabad állás a megyében

A Szatmár Megyei Munkaerőfoglalkoztatási-ügynökség heti rendszerességgel összesíti a megyében található szabad állásokat. A legutóbbi kimutatás szerint 416 betöltetlen munkahelyre keresnek alkalmazottat.

Ezek közül 36 betöltéséhez kell felsőfokú végzettség, 287 helyre felveszik a csak középfokú végzettséggel rendelkező személyeket, 93 helyre pedig akkor is jelentkezhetnek a munkavállalók, ha semmilyen előképzettséggel sem rendelkeznek.


Leginkább árumozgatókra, varrodai alkalmazottakra van a legnagyobb kereslet, ugyanakkor csomagolómunkásokat, autóvezetőket, elárusítókat, asztalosokat, gyári munkásokat, élelmiszeripari mérnököket, biztonsági őröket, stb. is több helyen alkalmaznának.

 

Bár most csak azokat az állásokat soroltuk fel, melyekből a legtöbb emberre van szükség, de további információkért mindenképp érdemes felkeresni az AJOFM honlapját is, illetve felvenni a kapcsolatot az ügynökséggel is. Az ügynökség székhelyét a Ion Ghica utca 36. alatt lehet megtalálni, telefonszámuk: 0261 770 237.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: